mimskeukenlogo.png

Vispotje mimskeuken-icons-09.png

Gerecht voor 4 personen.

  • 1 Ui in snippers

  • Knoflook
  • 
1 Prei in stukjes 

  • 150 gram champignons in plakjes
  • 
1 courgette met kaasschaaf geschaafd
  • 
250 gram (volkoren) pasta

  • Pakje zalm filet

  • 2 stuks pangasia filet

  • 150 gram Hollandse garnalen

  • 2 DL visbouilion
  • 
1 a 2 DL witte wijn
  • 
Pakje kookroom of Boursin cuisine

  • 1 mespunt mosterd
  • 1 laurierblad
  • 
1 mespunt oregano

  • 1 el kervel gehakt

  • Zout en peper naar smaak

In koekenpan ui en knoflook en prei fruiten en kookroom of Boursin cuisine aan toevoegen. Beetje inkoken.

Pan legen in de SC.

Hierop de courgette champignons en pasta leggen.

Alle vis behalve de garnalen, in stukjes hier bovenop leggen.

Visbouilion maken en hierin de kruiden doen. Dit over het mengsel in de pan gieten.

Als laatste de wijn over het geheel gieten.

Het geheel laten garen in de SC op laag. Ongeveer 3 uur. Tot pasta en vis gaar zijn.

Vervolgens de garnalen toevoegen en het geheel flink doorroeren. Nog een kwartiertje laten garen en dan heerlijk smullen!

Heerlijk om zo te eten.

Evt ook lekker met afgebakken ciabatta met pesto of met kroepoek voor de barbaren onder ons

vispot.jpg