mimskeukenlogo.png

Minestronesoep 6-8 personen recepticon-06.png

  • 2 blikjes tomatenblokjes
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 90 gram rode pesto
  • 3 eetlepels parmezaanse kaas
  • 1 liter groentebouillon
  • 500 ml water
  • 250 gram wortel in blokjes
  • 4 stengels bleekselderij in schijfjes
  • 1 grote ui in blokjes
  • 4/5 tenen knoflook, geperst
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 2 laurierbladen
  • Zout en peper naar smaak

**

  • 1 blik kidney beans (400 gram)
  • 1 blik witte (cannelini) bonen (400 gram)
  • 1 courgette, in blokjes
  • 350 gram macaroni of spaghettini
  • 150 gram gebroken sperziebonen (diepvries)
  • 250 gram diepvries spinazie
  • Parmezaanse kaas om over de soep te strooien

Doe alle ingredienten tot ** in de slowcooker en gaar 6-8 uur op laag of 3-4 uur op hoog. Voeg de overige ingredienten toe en gaar nog een half uur, totdat de pasta al dente is. 

scminsoup.jpg