mimskeukenlogo.png

Pulled Pork  recepticon-03.png

Ingrediƫnten:

1 kg varkensfricandeau, in 3 stukken gesneden

1 kleine ui, gesneden

200 ml ketchup

4 eetlepels donkerbruine basterdsuiker

3 eetlepels appelciderazijn

2 eetlepels stroop

1 eetlepel grove mosterd

2 theelepel Thai sweet chili saus

zout en peper

**

4 eetlepels water

2 eetlepels maizena

Vet de slowcooker licht in. Leg het vlees onderin de cooker en bestrooi met zout en peper. Leg hier de uien bovenop.

Meng alle andere ingrediƫnten tot aan ** en roer tot een gladde saus. Giet dit over het vlees. 7-8 uur op laag.

Haal aan het eind van de gaartijd het vlees uit de cooker en trek het vlees uit elkaar. Giet alle saus in een pan en breng aan de kook op het fornuis. Maak de maizena aan met het water en voeg dit toe aan de saus. Laat enkele minuten doorkoken tot de saus goed is ingedikt. Doe het vlees terug in de slowcooker en giet de saus er over heen. Goed doorroeren zodat het vlees goed gemengd is met de saus. Laat nog heel even doorgaren. Heerlijk op een broodje of op een wrap.

IMG_4480.JPG