mimskeukenlogo.png

Rundvlees gestoofd in Guinness bier recepticon-02.png

  • 900 gram runderlappen
  • 100 gram wortel
  • 
2 stengels bleekselderij
  • 1 grote ui, gesneden

  • 3 takjes verse tijm
  • 
1 laurierblad

  • 2 takjes peterselie

  • 1 theelepel mosterd

  • 2 theelepels suiker

  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 
500 ml guinness bier 

  • Peper en zout

  • Keukentouw

Van peterselie, tijm en laurierblad een bundeltje maken met keukentouw. Doe dit met het vlees in de cooker. Voeg alle andere ingredienten toe. Even mengen. Zorg dat het meeste vlees onder het vocht staat. 8 uur op de laagste stand. Na het koken het kruidenbundeltje verwijderen.

Lekker met aardappelpuree, appelmoes en bv doperwten of sperziebonen

biefinguiness.jpg