mimskeukenlogo.png

Romeins draadjesvlees

Ingrediƫnten:

750 gram runder riblap

2 eetlepels balsamico azijn

3 eetlepels olijfolie

1 theelepel oregano

2 tenen knoflook, geperst

1 gesneden ui

2 blikjes tomatenblokjes

150 ml runderbouillon van tablet

100 ml rode wijn

zout en peper naar smaak

**

2 eetlepels maizena, aangemaakt met wat water

2 bollen mozzarella

verse basilicum

Meng de azijn, olijfolie en oregano en smeer het vlees aan beide kanten hiermee in. Laat dit 10 minuten intrekken. Doe alle ingrediƫnten tot aan ** in de slowcooker. 7-8 uur op laag.

Haal het vlees uit de saus en trek het uit elkaar met twee vorken. Roer de aangemaakte maizena in de saus en doe daarna het vlees terug in de slowcooker. Gaar nog 30 minuten op hoog om de saus te binden. Serveer met de verse basilicum en blokjes mozzarella.

IMG_0172.JPG