mimskeukenlogo.png

Philly cheese steak

Ingrediƫnten voor 6-8 personen:

1 kg stoofvlees

2 groene paprika's

1 grote ui, gesnipperd

1/2 liter runderbouillon

2 tenene knoflook, geperst

2 eetlepels van de volgende mix:

1,5 theelepel knoflookzout

1 eetlepel uienpoeder

1 eetlepel oregano

1 eetlepel italiaanse kruiden

1 theelepel gedroogde basilicum

1 eetlepel gedroogde peterselie

1 eetlepel kristalsuiker

2 theelepels zout

1 theelepel vers gemalen zwarte peper

1/4 theelepel tijm

1/2 theelepel selderijzout

Leerdammerkaas, of plakjes Emmentaler, pistolets of baguettes

Vet de slowcooker licht in. Bruin het vlees even in een koekenpan en leg het in de slowcooker. Voeg de overige ingrediƫnten toe en gaar 8 uur op laag. Haal het vlees aan het einde van de gaartijd uit de cooker en trek het met twee vorken in stukken. Haal met een schuimspaan de groenten uit de bouillon en meng dit met het vlees. Snij een baguette of pistolet aan de bovenkant doormidden en vul deze met het vlees. Leg er de kaas onder en doe het kort onder de gril of in de oven om de kaas te laten smelten.

fullsizeoutput_e09.jpeg