mimskeukenlogo.png

Chili con carnerecepticon-02.png

  • 1 kg gehakt
  • 1 gesneden ui

  • 4 tenen knoflook of 4 theelepels knoflook uit pot

  • 1 eetlepel lichtbruine suiker

  • 1 theelepel chilipoeder (meer als je m pittiger wil)

  • 1 theelepel komijn

  • 1 theelepel zou

  • 1 theelepel peper
  • 
2 kleine of 1 groot blikje tomaten puree

  • 3 blikjes tomatenblokjes
  • 
Groot blik of pot bonen: bruine bonen, capucijners, veldertjes of kidneybeans óf een mix.

Doe alles in de slowcooker. Giet de bonen af en spoel ze na voor ze in de cooker gaan. Alles even goed mengen. 6 uur op laagste stand. Garneren met zure room en geraspte kaas. Heerlijk met rijst of spaghetti.

chilliconcarne.jpg