mimskeukenlogo.png

Bolognese-/Lasagnasausrecepticon-02.png

  • 1 kg gehakt
  • 
1 gesneden ui

  • 1 zakje geraspte wortel
  • 
2-3 tenen of theelepels knoflook

  • 3 blikjes tomaten blokjes

  • 2-3 rundvleesbouillon blokjes (naar smaak)

  • Verse basilicumblaadjes, gescheurd

Eventueel voor lasagna: 

  • Bechamelsaus 
  • Geraspte kaas

Doe alles in de slowcooker. Verkruimel de bouillonblokjes voor je ze in de cooker doet. Even goed alles mengen! Slowcooker op laagste stand 6-8 uur. Na de kooktijd verse basilicum erdoor mengen en eventueel afmaken naar smaak met peper en zout.

Bij lasagna beginnen met een laagje vleessaus, dan lasagnabladen. Dit opbouwen tot de laatste laag bladen, eindigen met een laag bechamelsaus en geraspte kaas. Dan nog 30 minuten in oven op 180 graden

lasagnasauce.jpg