mimskeukenlogo.png

Konijnenboutjes in rode wijn marinade (recept van Ria)recepticon-08.png

  • 4 konijnenbouten
  • 4 dl rode wijn
  • 20 jeneverbessen
  • 2 laurierblaadjes
  • 8 peperkorrels
  • 2 sneetjes ontbijtkoek

**

  • 4 eetlepels zilveruitjes
  • Zout
  • Peper
  • Verse kervel

Braad de bouten even aan in wat boter. (Bewaar het vet in de braadpan voor later)

Doe de bouten daarna in de sc met alle ingredienten tot aan **.

8-10 uur op laag. Neem de konijnenbouten uit de marinade en houd ze warm. Verwarm opnieuw de pan waar de bouten zijn aangebraden en doe hier de marinade in. Laat even goed inkoken. Doe de zilveruitjes erdoor en maak af naar smaak met peper, zout en kervel. Giet de saus over de bouten. Eet smakelijk!

konijnboutjes_in_rode_wijn.jpg