mimskeukenlogo.png

Marokkaanse lamschotel recepticon-05.png

Ingredienten:

700 gram lamsvlees in stukken gesneden, schouder of poot

2 theelepels gemalen komijn

2 theelepels gemalen koriander

1 theelepel kaneel

1/2 theelepel chilipoeder

2 gesneden uien

2 teentjes knoflook, geperst

1 blikje tomatenblokjes (400 gram)

1 blikje kikkererwten (400 gram)

1 zoete aardappel, gepeld en in blokjes gesneden

1 groentebouillonblokje

Zout en peper naar smaak

***

75 gram gedroogde abrikozen, in kleine stukjes gesneden

maizena

Tot aan *** alles in de slowcooker. 8 uur op laag. Daarna de slowcooker op hoog zetten, de maizena aanmaken met wat kookvocht en door de saus roeren, samen met de stukjes abrikoos. Nog een half uurtje doorgaren.

IMG_3885.JPG