mimskeukenlogo.png

Italiaanse kip, 4 personen recepticon-01.png

  • 500 gram kipdijfilet
  • 1 eetlepel honing
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 
2 eetlepels tomatenpuree
  • 
4 tenen of 4 theelepepels knoflook

  • 1 eetlepel italiaanse kruiden

  • 1 ui, gsneden

  • 3 verse tomaten, in blokjes

  • 1/4 - 1 theelepel chili flakes

  • 2 eetlepels olijfolie

  • 1 theelepel zout

  • 1 theelepel zwarte peper

Doe de verse tomaten in de cooker

Meng alle andere ingredienten, behalve de kip en roer ze goed door elkaar. Doe de saus in de cooker. Leg de kip erbij en laat dit 5 uur op laag garen. Trek de kip uit elkaar met een vork en doe het vlees nog 30 minuten tot een uur terug op laag om het vocht te absorberen. Serveer met pasta en een verse salade

itakip3.jpg