mimskeukenlogo.png

Chocolate Puddle Pudding

Ingrediƫnten:

400 gram bloem

200 gram fijne kristalsuiker

1 eetlepel bakpoeder

50 gram cacaopoeder

1 theelepel zout

handvol chocolade chips (optioneel)

****

60 gram boter, gesmolten

250 ml melk

1 theelepel vanille extract

650 ml kokend water

200 gram donkerbruine basterdsuiker

30 gram cacaopoeder

Vet de slowcooker in. Meng in een grote bak alle droge ingrediĆ«nten tot aan ****. Maak een kuiltje in het midden en voeg de boter, melk en vanille toe. Meng tot een cakebeslag. Als het te droog blijft voeg dan wat extra melk toe. Doe dit mengsel in de slowcooker. 

Meng het water met de suiker en cacao en roer goed door totdat de suiker is opgelost. Giet dit over de achterkant van een lepel voorzichtig over het beslag.

3-4 uur op laag

IMG_1380.JPG